Flex-frame voor bakwagen Pol Transport Hoogeveen

Flex-frame voor bakwagen Pol Transport Hoogeveen

flex-frame bakwagen, PK53002SH, Palfinger, kraan

De opbouw van dit bakwagen-chassis voor Pol Transport BV uit Hoogeveen is bijzonder. Wij hebben dit deze keer gerealiseerd op basis van een flex-frame.

Verder is deze opbouw volledig door HSE voorzien van rvs-spatborden, lichtbak en rondom volledig op maat gemaakte gereedschapskisten. Een ladderkist is gemonteerd op het kopschot. Het geheel is gespoten bij Spuiterij Gerrits te Vaassen.  Deze Volvo-truck is geleverd door Nijwa Groep Veenoord. De vrachtwagen is inmiddels op kenteken gezet en vorige week door ons afgeleverd. We wensen de chauffeur veel veilige kilometers toe! Op de truck is een Palfinger-kraan (PK53002) gemonteerd.

Zie hieronder (en op onze facebookpagina) voor meer foto’s van deze aflevering.