Trekker Klomp met PK53002SH-kraan

Trekker Klomp met PK53002SH-kraan

PK53002SH, Palfinger, HSE Vaassen

Deze trekker voor Klomp Transport Zwolle is door HSE voorzien van een Palfinger PK53002SH F kraan met een bereik van 18,6 meter. De kraan kan dan nog 1940 kilo aanpakken. De rest van de auto hebben wij voorzien van een rvs-ombouw zoals spatborden met geïntegreerde ladekisten en een kistenpartij aan het chassis. Als extraatje zit er een rvs-kist onder de knikarm van de kraan. Daarnaast hebben we een koprek gemonteerd en evenaar steunen toegevoegd. De truck is inmiddels op kenteken gezet en afgeleverd. Andere afleveringen met een Palfingerkraan zien? Kijk dan hier of hier eens.
We wensen de Klomp-chauffeur Appie Dunnink in ieder geval veel veilige kilometers toe!

Nadere informatie over deze kraan is te vinden via deze internetsite van Palfinger.

Meer foto’s van deze aflevering zijn hieronder te zien.