Over ons

HSE staat voor Hydraulic Systems Engineering. Niet dat het ophoudt bij hydrauliek alleen. Wij verzorgen technisch creatieve oplossingen en maatwerkconstructies op opleggers en kippers van vrachtwagens. Ook zijn we leverancier van Palfinger kranen.

HSE staat te boek als carrosseriebouwer in de breedste zin van het woord. Wij maken complete opbouwen op maat.

Engineering opbouw vrachtwagens

Wij verzorgen daarbij het ontwerp en de engineering van de opbouw. Onze medewerkers vinden het een uitdaging om de vragen en problemen die klanten hebben op te lossen door technische oplossingen te maken en te bedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een rollerkraan, extreem lage laadvloeren die speciale eisen stellen aan het pontonframe, aan onder het chassis gebouwde lieren om containers op te trekken of aan chassisverstevigingen voor lange oversteken of voor voorpootafstempeling.

Kortom: we worden graag uitgedaagd om te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Op die manier blijven onze werkzaamheden ook inspirerend. Dingen doen die je leuk vindt en jezelf ontwikkelen, zijn naar ons idee cruciaal om plezier te hebben en houden in je werk. Uiteindelijk leidt dat altijd tot betere oplossingen voor onze klanten.

HSE leverancier van Palfinger

HSE verkoopt en levert onder andere autolaadkranen, epsilon kranen, rollerkranen en kippers. We verzorgen periodieke keuringen van een opbouw. En voeren de meest uiteenlopende reparaties en onderhoud uit aan hydraulische systemen, las- en constructiewerk en elektro.

We zijn al jaren een trouwe leverancier van het merk Palfinger. De keuze voor dit merk is een logische, vinden we. De Palfinger-organisatie ademt kwaliteit en duurzaamheid. Productontwikkeling staat er hoog in het vaandel en in het geval van reparaties of storingen zijn vrijwel alle onderdelen zelfs binnen 24 uur beschikbaar.

Inspirerende werkomgeving, hoge servicegraad

Essentieel onderdeel van onze HSE-visie? We combineren een inspirerende werkomgeving met een hoge servicegraad naar klanten toe. Snel reageren op een probleem van een opdrachtgever, is namelijk een groot goed, zo vinden wij. Want storing kost geld. Daarom hebben wij een 24-uurs servicedienst, die problemen van onze klanten zo snel mogelijk oplost. Ook bieden we in samenwerking met Palfinger Nederland meerdere, onderscheidende cursussen aan voor chauffeurs.

 

HSE verzorgt technisch creatieve oplossingen en maatwerkconstructies op opleggers en kippers. Ook zijn we leverancier van Palfinger kranen.