V8 met haaksysteem

V8 met haaksysteem

De firma Lagemaat Sloopwerken uit Heerde is sinds kort in het bezit van een nieuwe Scania V8! Chauffeurs vinden het ‘een beest’, Scania (Scania Production NederlandScania Nederland BV) zelf noemt deze truck ’toonbeeld van pure kracht’.
Deze R650 hebben wij uitgerust met haakarmsysteem van VDL (VDL Groep). Het VDL-systeem heeft een 30 ton capaciteit. HSE heeft verder een aantal maatwerk rvs-gereedschapskisten en een nettenrek gemonteerd. Daarnaast is het systeem voorzien van een extra hydraulische functie. Verder zit er een afnetsysteem (van VBK Covering) op en maakten wij de sideskirts op maat.

De truck staat nu nog bij Scania in Zwolle, maar wordt uiterlijk komende vrijdag afgeleverd. Dat komt dan mooi uit, want op zaterdag 22 september vindt bij Lagemaat een open dag plaats. Natuurlijk zal deze nieuwe truck daar te bewonderen zijn. Zie hieronder een reeks foto’s die wij onlangs voor ons pand maakten.