MAN voor Gebr. van de Beek

MAN voor Gebr. van de Beek

Kijk eens aan! En weer een nieuwe aflevering. Deze MAN TGS 6×6 (MAN Truck & Bus Nederland) hebben we onlangs afgeleverd bij Gebr. van de Beek Ermelo. Deze klus deden we in samenwerking met Alex van de Pol van Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld.

De specificaties zijn als volgt:
De Epsilon Q170Z84TI heeft een bakker BDVEZ 100 grijperbak. Deze kraan is uitgevoerd met het EASY folt systeem (https://www.palfinger.nl/Producten/HoutSchrootkranen/Q-170Z).

Daarnaast is deze schitterende combinatie uitgevoerd met een 30 ton’s VDL kabelsysteem (http://www.vdlcontainersystemen.com/…)

Dit systeem is verder voorzien van extra aansluitingen voor de bediening van de milieukappen en een kipper klep-aansluiting. Ook heeft HSE een hydraulisch bedienbare stootbalk gemonteerd en het voertuig voorzien van diverse rvs-componenten zoals lichtbakken, extra beschermplaat onder de vangmuil en een drietal gereedschapskisten.

Het geheel maakt dat we een compact multifunctioneel voertuig op de weg hebben gezet waar we als HSE trots op zijn!