Prachtige samenwerking tussen HSE, Rondaan en Bredenoord

Prachtige samenwerking tussen HSE, Rondaan en Bredenoord

‘Bredenoord on tour’
Onderstaande link bevat een interessant filmpje van de firma Bredenoord waarin wij ook mochten figureren. Samen zorgen we er voor dat het transport voor Bredenoord Aggregaten in Apeldoorn klaar is voor de toekomst. De chauffeurs van Bredenoord bedienen per jaar 50.000 klanten en leggen samen 2.9 miljoen kilometer af. Het vervoeren van de producten vraagt steeds meer om slimme oplossingen en innovatie. In samenwerking met Rondaan en Bredenoord hebben we een oplegger ontwikkeld die aan alle moderne eisen voldoet. De nieuwe oplegger beschikt over een elektrische laadkraan, een elektrische bandlier, het eigen vastzetsysteem van Bredenoord, een uitschuif mogelijkheid en daarnaast is de oplegger 2-assen gestuurd.
Klik hier om het filmpje te bekijken.