Mooie maatwerk kipper voor Knipscheer Infrastructuur

Mooie maatwerk kipper voor Knipscheer Infrastructuur

Voor Knipscheer Infrastructuur hebben we een mooi bouwvoertuig geleverd waarbij de ruimte optimaal gebruikt is. De bakwagen is zo kort en compact mogelijk opgebouwd. We hebben een Palfinger Q170Z95TR met een PN-kipper gebouwd. De kraan is uitgerust met radiografische bediening en hoogsta-bediening met een aflegplaats voor de radiografische bediening.
 
Daarnaast is de kraan voorzien van het Easy-Fold systeem van Epsilon. Dit houdt in dat de kraan in de lucht opgevouwen kan worden. Aan de kraan hangt een Bakker grijper. De kipper is voorzien van een Franse achterklep met een stootrand om de scharnieren te beschermen. Daarnaast zijn er aluminium afdekkappen gemonteerd.
Qua opbouw hebben we geluisterd naar de wensen van de chauffeur. Een klein detail is het zogenoemde ‘broodtrommeltje’ (RVS-kist) onder het hoogsta-platform. Deze dient voor het opbergen van handschoenen en een veiligheidshelm.
Naast het RVS-maatwerk hebben we de spatborden voor de achterste as verlengd. Op de spatborden hebben we enkele gereedschappen voor de chauffeur gemonteerd. Door de compacte opbouw hebben we een maatwerk hydrauliektank op de stempelbalk van de kraan gemonteerd om zoveel mogelijk ruimte aan het chassis te winnen. Al met al een hele mooie opbouw en een geslaagde samenwerking.

Zie hieronder enkele extra foto’s.