Verrijdbare kranen

Verrijdbare kranen

HSE heeft de mogelijkheid om Palfinger-kranen verrijdbaar te maken over de laadvloer. Deze rollerkranen kunnen we zowel met een Palfinger als met een Epsilon kraan uitvoeren. Alle voordelen van deze Palfinger kraan worden op deze manier gecombineerd met de voordelen van een rollerkraan. Hier is een mooi filmpje te zien van één van onze maatwerkproducten.

We produceren de rollerkranen op klantorder. Zo kunnen individuele wensen ten aanzien van spoorbreedte of opbouwhoogte vaak worden gerealiseerd. We berekenen in individuele gevallen hoe hoog de spanningen worden. Indien noodzakelijk passen wij onze materiaalkeuze aan.

Onze rollerkranen beginnen bij 19 ton meter en lopen door tot 50 ton meter. Meer weten waarom onze rollerkranen uniek zijn? Klik dan hier.