TEC-range Palfinger

TEC-range Palfinger

De TEC-range van Palfinger Nederland is zeer geschikt voor complexe en speciale toepassingen. Deze hoogwaardige kraanmodellen worden uiteraard ook door ons geleverd. Deze serie bestaat uit twee verschillende modellijnen: TEC 5 en TEC 7.
 
Eerstgenoemde modellijn heeft de TEC-constructie voorzien van P-profiel en de meeste opties de je van de TEC-range mag verwachten.
De TEC 7 modellijn biedt meer dan dat. Deze premium range is standaard voorzien van PALcom P7 besturing. De TEC 7 modellijn staat garant voor maximaal hefvermogen. Ook kan er gekozen worden uit de complete lijst van optionele assistentie -en comfortsystemen. Wat te denken van de functie ‘Weigh’. Deze functie maakt het mogelijk om lasten snel en eenvoudig ter plaatste te wegen zonder dat daar extra apparatuur voor benodigd is.