RVS op maat

RVS op maat

Natuurlijk staat HSE Vaassen bekend om het opbouwen van rollenkranen, het monteren van een Palfinger-kraan op een vrachtwagen en het maken van laadbakken. Maar wat nog een belangrijke meerwaarde van deze carrosseriebouwer uit Vaassen is? Ze kunnen jouw gehele truck aankleden met maatwerk rvs beplating en maatwerk rvs gereedschapskisten.
De vrije ruimte van een opbouw kan, wanneer de klant dit wil, benut worden met rvs maatwerk. Velen weten het allang: de engineeringsafdeling van HSE ontwerpt uiteenlopende constructies die raakvlakken hebben met vrachtwagens, lichte staalconstructies, hydraulische aandrijvingen, besturing, verbrandingsmotoren, accu packs, hybride aandrijvingen en de integratie daarvan. Maar de maatwerk rvs bekisting voor op een vrachtwagen, dat is iets dat steeds vaker aangevraagd wordt. Meer weten over het rvs maatwerk? Neem gerust contact met ons op. Jij wil toch ook dat alle beschikbare ruimte van jouw vrachtwagenopbouw benut wordt?
Wil je extra informatie lezen over alle andere werkzaamheden van HSE Vaassen? Klik dan hier om verder te lezen >> https://www.hsebv.nl/producten/carrosseriebouw/