Doe je mee aan de PALFINGER WORLD TOUR 2020?

Doe je mee aan de PALFINGER WORLD TOUR 2020?

Morgen start de PALFINGER WORLD TOUR 2020. Het eerste driedaagse, wereldwijde online-evenement dat de hef-, laad- en handlingsector met elkaar verbindt. Juist in deze tijden is het belangrijker dan ooit om verbonden te blijven en elkaar naar een nieuw niveau te tillen.

PALFINGER houdt daarom van 13 tot en met 15 oktober een divers online programma met boeiende sprekers en live-acts. Ook delen zij daar de nieuwste services en technologieën. We nodigen u graag uit om deel te nemen aan het meest opwindende evenement in de branche. U kunt zich gratis registreren via deze link.

Deel dit bericht met collega’s en andere geïnteresseerden. Ook zij kunnen gratis deelnemen. Met de knoppen onderaan dit bericht kunt u het makkelijk delen.
We wensen u veel plezier, nieuwe kennis en inspiratie!

Voor meer informatie check de website van PALFINGER WORLD TOUR