Volvo met haakarmsysteem

Volvo met haakarmsysteem

Deze truck van de firma Van der Weerd uit Grafhorst is onlangs door ons afgeleverd. De truck is door ons voorzien van een Palift t26 haakarmsysteem. De opbouw is geheel voorzien van een rvs gereedschapskist en een tweetal rvs-nettenrekken.

Het haakarmsysteem is voorzien van een Vossebelt containerbak. Deze heeft een Epsilon Q170Z95TR met als extra het easy folt-systeem en een zijhoogzit voor meer zicht op het werk. De kers op de taart? Aan deze snelle en multifunctionele Epsilon hangt een Hultdins houtgrijper SG 520 met op maat gemaakte schalen van 1500 mm.

Nadere specificaties van het haakarmsysteem?

# Hydraulische binnen- en buitenvergrendeling aan de achterzijde van het haakarmsysteem.
# Hydraulische vergrendeling aan de voorzijde van het haakarmsysteem ten behoeve van de kraan en de containerbak.
# Extra hydraulisch secties om te kunnen voldoen aan milieuvoorwaarden voor de aanhanger.
# Extra sectie voor het kippen van de aanhanger.

De Volvo FM is geleverd door Nijwa Zwolle. Hieronder zijn nog enkele extra foto’s te zien.