Tatra Phoenix Euro 6 met Palfinger Q180Z geleverd aan Pannekoek GWW

Tatra Phoenix Euro 6 met Palfinger Q180Z geleverd aan Pannekoek GWW

Tjonge! Wát een geweldige aflevering is dit! Deze Tatra Phoenix Euro 6 is deze week door Garagebedrijf Pals geleverd aan Pannekoek GWW in Vaassen. HSE heeft ook haar steentje bijgedragen.

Wij hebben de Palfinger Q180Z opgebouwd en her en der RVS-maatwerk toegevoegd. Zoals bijvoorbeeld traanplaatvlonder en bekisting. Wat een geweldig eindproduct! We zijn oprecht erg enthousiast om hier als HSE aan meegewerkt te hebben.

De opbouw betreft een Epsilon Q180Z95 met afstandsbediening. Deze kraan blinkt uit in zowel bediening als ook robuustheid. Voorbeelden hiervan zijn het Easyfold systeem en de B4 kraan klasse. Het haakarmsysteem is een 30 tons VDL Groep-systeem. Dat is stabiel, sterk en betrouwbaar in alle omstandigheden. De combinatie van de Tatra met deze systemen maakt dit letterlijk een voertuig dat in alle gevallen het werk aankan, dus zowel in het terrein als op de weg met altijd goede aslast-verdeling.

De foto’s spreken boekdelen. Leuk om nog even te benoemen? Sommige opdrachtgevers komen niet van heel ver. De firma Pannekoek zit wel heel dichtbij. Ze zijn feitelijk onze achterburen. We willen de chauffeur Arjen Mekelenkamp hierbij heel veel veilige kilometers toewensen! We denken overigens vrij zeker te weten dat hij daar al mee begonnen is.