Extreem lage schotelhoogte voor Pol Transport

Extreem lage schotelhoogte voor Pol Transport

De klus die wij recentelijk hebben afgerond voor Pol Transport uit Hoogeveen is zeer bijzonder te noemen. Dat is onder andere vanwege de extreem lage schotelhoogte van 1150mm! Dit is in Nederland nog nergens voorgekomen, denken wij.

De truck is uitgevoerd met een extra frontsteunpoot in combinatie met een ballastprogramma. Daardoor is de combinatie 100 procent stabiel. Het kraanchassis is door onszelf geëngineerd. Zo kan het de dynamische krachten uitermate goed weerstaan. Verder heeft HSE het voertuig uitgevoerd met een aantal rvs maatwerk gereedschapskisten. Dat maakt dat elke ruimte van de compacte trekker perfect benut wordt. Hieronder zijn enkele foto’s te bekijken.

De specificaties van de Palfingerkraan?
# PK53002 E + PJ125E flyjib (totale werklengte van 29.1 meter!)
# Uitgevoerd met een PalCOM p7 radiografische besturing voor een feilloze, secure en comfortabele bediening.