Kraan van 110 ton voor VCU

Kraan van 110 ton voor VCU

Vandaag zijn de werkzaamheden voor deze Scania van Visserij Coöperatie Urk afgerond. Weken waren we druk met het opbouwen van deze enorme (110 ton, ruim 20 meter lang!) Palfinger-kraan op deze prachtige trekker.

Vanmiddag is de vrachtwagen naar Scania Zwolle gegaan en eind week 38 wordt hij afgeleverd bij VCU! Zie hier een reeks extra foto’s. En al regent het een beetje; ’t maakt deze combinatie natuurlijk niet minder indrukwekkend. We wensen de chauffeur veel veilige kilometers toe!
Enkele highlights van deze aflevering?

# tweede hydrauliekcircuit voor functies oplegger
# Palcom P7 afstandsbediening
# Vijfde en zesde hydrauliekfunctie voor rotator
# Demontabele ballastbak
# Extra ballastprogramma’s voor optimale lastvluchttabellen
# Voorafstempeling tot 18 ton
Rondom RVS-ombouw gespoten in kleur

Ook een bijzondere kraan nodig? Neem dan gerust eens contact met ons op!