Vacature Mechatronica Monteurs

Maak jij de verbinding tussen elektronica en mechanica? Dan is werken bij ons als mechatronica monteur misschien iets voor jou! HSE en Boretech zijn op zoek naar een creatieve en vindingrijke mechatronica monteur voor het ontwikkelen van elektrische aandrijvingen voor hydraulische machines, zoals bijvoorbeeld autolaadkranen en rollerkranen, maar ook HDD boormachines. 

We werken met state of the art accutechnologie (bijvoorbeeld 600V). We hebben alles in eigen hand, van de te monteren RVS maatwerk kisten tot de besturing waarmee we  onze systemen op afstand kunnen volgen. Deze nieuwe systemen moeten verder ontworpen worden, op maat gemaakt of worden uitgewerkt, zodat ze seriematig gemaakt kunnen worden.

Functieomschrijving:

 • Het vervaardigen en monteren van elektrische aandrijvingen op hydraulische machines;
 • Het monteren van alles dat nodig is om een machine elektrisch aan te drijven: accupakketten, elektromotoren, hydraulische pompen, (snel)laders, kabels, omvormers, accu klimaatsystemen, bekisting waarin componenten worden geplaatst, etc;
 • Assembleren van specials (van A tot Z). Een voorbeeld hiervan is een HDD boormachine waar de elektromotor vervangen wordt door een elektromotor (100kW) met een accupakket (110kWh). Hierin bedenken en maken we alles: van koeling van de accu’s en inverters tot aan de eerste warmtepomp voor cabineverwarming op 800V in Nederland, etc;
 • Bij de eerste machine die je opbouwt, bedenk je hoe je de volgende gaat bouwen;
 • Het repareren van systemen in onze werkplaats, maar ook in het veld bij onze klanten;
 • Het zoeken naar eventuele storingen in zowel de nieuwbouw, als ook bij bestaande systemen.

Wij zoeken mechatronica monteurs met:

 • Relevante ervaring met elektrische systemen. Ervaring kan je op allerlei plekken hebben opgedaan, zoals in de installatiebranche, machinebouw of bedrijfswagenbranche.
 • Enige ervaring als (mechanisch) monteur en/of (enige) ervaring in hydrauliek;
 • Bij voorkeur kan je MIG/MAG lassen;
 • Een creatieve, vindingrijke en flexibele instelling, die houdt van zijn/haar vak en zich niet laat afschrikken door een uitdaging;
 • Een collegiale instelling, die graag samenwerkt en zichzelf ziet als een onderdeel van een team. Samen klant- en resultaatgericht!

Over HSE | Boretech

We zijn twee organisaties (in één pand) met korte lijnen waar mensen werken die gek zijn van hun vak en een brede interesse hebben in elektronica, hydrauliek en mechanica. We waarderen het enorm wanneer je jouw creativiteit en eigen inbreng laat zien om een goed resultaat te bereiken! We verwachten een zelfstandige instelling van je. Tegelijkertijd vinden we samenwerken en collegialiteit ook enorm belangrijk. Onze gezamenlijke vrijdagmiddagborrel sluit daar bij aan.

We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit, plezier in je werk hebt en dat jij jezelf bij ons verder kunt ontwikkelen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we ruime scholingsmogelijkheden. Jouw salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. De werktijden binnen HSE | Boretech zijn gericht op dagdiensten. Daarnaast heeft iedereen afwisselend storingsdienst. In deze functie kun je fulltime aan de slag. Wil je liever iets minder werken? Dat kan natuurlijk ook en daar komen we samen vast uit.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze organisatie of de vacature? Kijk dan op www.hsebv.nl of www.boretech.nl. Of neem contact op met Jaap Zitman via 06- 21 54 76 00.

Solliciteren

Ben je al overtuigd en wil je solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur een mail naar jaap.zitman@hsebv.nl of vul hieronder het sollicitatieformulier in. We nemen snel contact met je op.

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.