Vacature Carrosseriebouwer

Maak jij zelfstandig de verbinding tussen vrachtwagens en Palfinger autolaadkranen? Houd je van het bedenken van technisch creatieve transportoplossingen voor opleggers en kippers en zorg je daardoor voor tevreden klanten? Dan zoeken we jou als carrosseriebouwer bij HSE.

We werken met state of the art technologie (bijvoorbeeld Solidworks 3D ontwerpomgeving inclusief FEM en PDM). We hebben alles in eigen hand, van de constructie van het pontonframe tot de RVS maatwerk kisten. Alle opbouwen worden per stuk ontworpen en uitgewerkt.

Functieomschrijving:

  • Het vervaardigen en monteren van carrosserieën en alle andere hiervoor benodigde constructies;
  • Het monteren van autolaadkranen, kipersystemen, haakarmsystemen, kabelliften en andere hydraulische laad- en lossystemen;
  • Het monteren van verlichting en andere elektrische onderdelen;
  • Het uitvoeren van onderhoud en reparatie aan carrosserieën en laad- en lossystemen.

Wij zoeken een carrosseriebouwer met bij voorkeur:

  • Een afgeronde opleiding VMBO techniek /MTS. Heb je geen opleiding afgerond, maar werk je wel op dit niveau, dan nodigen we je uit om ook te solliciteren. Interesse is voor ons belangrijker dan opleiding. Opleiden kunnen we ook intern!
  • Ervaring als carrosseriebouwer of vergelijkbare functies;
  • Ervaring in hydrauliek en/of elektra;
  • Ervaring in MIG/MAG lassen niveau 1-2;
  • Een creatieve, vindingrijke en flexibele instelling, die houdt van zijn/haar vak en zich niet laat afschrikken door een uitdaging;
  • Een collegiale instelling, die graag samenwerkt en zichzelf ziet als een onderdeel van een team. Samen klant- en resultaatgericht!

Over HSE

HSE staat voor Hydraulic Systems Engineering. Niet dat het ophoudt bij hydrauliek alleen. Wij verzorgen technisch creatieve transportoplossingen en maatwerkconstructies op opleggers en kippers van vrachtwagens. Ook zijn we leverancier van Palfinger kranen. HSE staat te boek als carrosseriebouwer in de breedste zin van het woord. Wij maken complete opbouwen op maat.

We zijn een organisatie met korte lijnen waar mensen werken die gek zijn van hun vak en een brede interesse hebben in elektronica, hydrauliek en mechanica. We waarderen het enorm wanneer je jouw creativiteit en eigen inbreng laat zien om een goed resultaat te bereiken! We verwachten een zelfstandige instelling van je. Tegelijkertijd vinden we samenwerken en collegialiteit ook enorm belangrijk. Onze gezamenlijke vrijdagmiddagborrel sluit daar bij aan.

We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit, plezier in je werk hebt en dat jij jezelf bij ons verder kunt ontwikkelen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we ruime scholingsmogelijkheden. Jouw salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. De werktijden binnen HSE zijn gericht op dagdiensten. Daarnaast heeft iedereen afwisselend storingsdienst. In deze functie kun je fulltime aan de slag. Wil je liever iets minder werken? Dat kan natuurlijk ook en daar komen we samen vast uit.

Meer informatie

Wil je meer weten over onze organisatie of de vacature? Kijk dan op www.hsebv.nl. Of neem contact op met Jaap Zitman via 06- 21 54 76 00.

Solliciteren

Ben je al overtuigd en wil je solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! Stuur een mail naar jaap.zitman@hsebv.nl of vul hieronder het sollicitatieformulier in. We nemen snel contact met je op.

Sollicitatieformulier

Naam(Vereist)
Toegestane bestandstypen: jpg, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.