Geschiedenis

In haar huidige vorm is Hydraulic Systems Engineerig (HSE) in november 2015 doorgestart. Met een aantal medewerkers van het in 1991 opgerichte Hydraulische Systemen Epe hebben we besloten de ervaring te behouden om onze klanten te blijven bedienen.

Belangrijke pijlers van HSE zijn:

  1. Service
  2. De beste producten
  3. Technische creatieve oplossingen
  4. Een leuke en inspirerende werkomgeving

Service:
We snappen dat de machines die onze klanten gebruiken nodig zijn om de werkzaamheden uit te voeren. Elke vorm van verstoring komt slecht uit en kost geld! Bij HSE hebben we een 24uurs dienst om storingen op te lossen. Vanzelfsprekend proberen we (technische) vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

De beste producten:
We werken enkel met de best mogelijk producten. Een belangrijk voorbeeld hiervan is natuurlijk het merk Palfinger waarvan we kranen opbouwen. De Palfinger organisatie ademt kwaliteit en duurzaamheid, product ontwikkeling is goed gestructuereerd en ook de onderdeelvoorziening voor eventuele reparaties is degelijk georganiseerd waardoor vrijwel alle onderdelen binnen 24h beschikbaar zijn.
Een ander voorbeeld  is de hydrauliek olie die we gebruiken; we gebruiken grade HV46.

Technisch creatieve oplossingen:
We vinden het leuk om de vragen en problemen die klanten hebben op te lossen door technische oplossingen te maken en te bedenken. Denk hier aan voorbeelden als extreem lage laadvloeren wat speciale eisen stelt aan het pontonframe, onder het chassis gebouwde lieren om containers op te trekken of chassis verstevigingen voor lange oversteken of voorpoot afstempeling. kortom we worden graag uitgedaagd om te laten zien wat we kunnen!

Een leuke en inspirerende werkomgeving:
Omdat we veel tijd besteden aan werken vinden we dat het meer moet zijn dan alleen maar geld verdienen. Dingen doen die je leuk vindt en je zelf verder ontwikkelen in een richting die je interesseert zijn naar ons idee cruciaal om plezier te hebben en houden in je werk. Daarmee is wat ons betreft de cirkel rond omdat dit leidt tot betere oplossingen en service voor onze klanten.

HSE

HSE